Bijna Mama

Ben je eraan toe om even verwend te worden tijdens je zwangerschap? Kies dan voor een bijna-mama-behandeling! Je kunt kiezen uit een 1, 2 of 3 uur durende behandeling. Bij deze behandeling staat vooral het relaxen en verwend worden centraal. Maar natuurlijk wordt er ook aandacht bestaand aan de verbetering van de huid en/of nagels van zowel voeten, handen als gezicht. Ook voor deze behandelingen geldt dat bijna alle producten die gebruikt worden 100% natuurlijk zijn.

1-uurs behandeling €60,-
Een pedicurebehandeling met een voetscrub en voetmassage. Gevolgd door een handscrub en handmassage. Dit is heerlijk als je last hebt van vocht en/of vermoeide handen en/of voeten! 
2-uurs behandeling €115,-
Een gezichtsbehandeling beginnend met een voetband met essentiële olie. Gevolgd door een reiniging en peeling van het gezicht, een massage en een verzorgend masker. Onder het intrekken van het masker krijg je een paraffinepakking voor de handen en een voetmassage. Als laatste een pedicurebehandeling met een voetscrub. Bij de pedicurebehandeling worden je nagels geknipt, gepolijst en schoongemaakt, overtollig eelt wordt verwijdert en de teennagels worden gelakt. Als cadeau krijg je de nagellak mee naar huis. 
3-uurs behandeling €175,-
Deze bestaat uit de 2-uurs behandeling, plus: epileren van de wenkbrauwen en onzuiverheden verwijderen uit het gezicht. Een manicurebehandeling waarbij de nagels worden gevijld, schoongemaakt en polijst. Gevolgd door een handscrub, korte handmassage met verzorgende crème en een doorzichtige nagellak. Bovendien krijg je bij de pedicurebehandeling een voetpakking extra.

Terug naar overzicht

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Klik hier